nieuws

Muziek op Zondag met Aquiztic in Het Schaftlokaal lees meer

60
Gaon combikaart en Urbee e-bikes
28.07.2021

De Gaon combikaart is verkrijgbaar bij een groot aantal Achterhoekse VVV-punten en diverse verkooppunten, waaronder ook het DRU Inspiratiepunt/VVV in het Loonbureau. 

Met deze combinkaart kun je 24 of 48 uur reizen met trein en bus door de Achterhoek (geldig vanaf je eerste check-in), inclusief een tegoed van 15 of 30 euro voor een Urbee e-bike.

Fietsstations

Verspreid door de Achterhoek vind je Gaon fietsstations. Hier staan de Urbee e-bikes voor je klaar. Onder meer bij de meeste treinstations en bij verschillende recreatieondernemers, waaronder op het DRU Industriepark. Na afloop kun je de e-bike inleveren bij het Gaon fietsstation van jouw keuze. Dat biedt je volop vrijheid!

Je kunt ook zonder Gaon combikaart gebruik maken van de Urbee e-bikes. Je huurt ze via de Urbee Go app. Daarop vind je alle instructies. Het eerste uur kost een Urbee e-bike 3 euro en daarna 0,05 euro per minuut met een maximum van slechts 15 euro per dag.

Fietsroutes

Er zijn heel veel prachtige fietsroutes uitgezet die je op verrassende plekjes brengen. Je volgt de route via het knooppuntennetwerk, via een routeboekje of via een app op je telefoon.

Kijk voor meer informatie op de website van Gaon.