nieuws

Scoor je tickets voor nieuwe VroegZat lees meer

60
01.09 t/m 30.09
Zondag 01.09
toegang gratis
toegang gratis

Hele jubileummaand acties in grand café Het Schaftlokaal

Zaal open: 00:00
Het Schaftlokaal
Aanvang: 00:00

Ter ere van haar jubileum biedt Het Schaftlokaal de hele maand september een exclusieve jubileumkaart aan, gevuld met speciale acties en kortingen voor haar gasten. Deze kaart,mede mogelijk gemaakt door partners zoals Grolsch, Manetti, Texels en Sligro, biedt bezoekers de kans om van diverse voordelen te genieten.
De jubileumkaart bevat onder andere een winactie bij het bestellen van twee Texelse biertjes, waarbij deelnemers kans maken op een bezoek aan de brouwerij, een cadeaupakket of een fles Skuumkoppe.
Daarnaast ontvangen gastenbij vertoon van de kaart gratis bitterballen bij de bestelling van twee speciaalbieren, en een gratis kop koffie, thee of cappuccino bij een heerlijk stuk appeltaart of cheesecake. Ook is er een gratis dessert inbegrepen bij de potten- en pannenproeverij in Het Schaftlokaal.
Als extra traktatie ontvangen bezoekers die net als Schaftlokaal hun jubileum vieren inseptember, 15% korting op hun totale bestelling. "We willen onze gasten bedanken voor hun steun en betrokkenheid door deze feestelijke maand samen te vieren," aldus Gerk vander Wal.
Inwoners van Ulft, Gendringen en Silvolde ontvangen de jubileumkaart in week 36 per post (mits men een 'ja-sticker' op de brievenbus heeft). Heb je de kaart niet ontvangen? Geen zorgen, de kaart is ook op te halen bij de receptie van DRU Industriepark.

Bekijk ook