nieuws

Scoor je tickets voor nieuwe VroegZat lees meer

60
29.08 t/m 28.09
Donderdag 29.08
toegang gratis
toegang gratis

Expositie Autonomy door Just Funda

Zaal open: 09:00
Portiersgebouw
Aanvang: 09:00
Genre: Expositie

Geboren en getogen in Nederland. Van Turkse komaf en van een eeneiige tweeling.
Haar kunstwerken bestaat uit grove en fijne materialen. Dit loopt uiteen. Van industriële materialen, huishoudelijke materialen, textiel, technische materialen enzovoorts.
Vaak gebruikt zij epoxy resin om extra dimensie en stevigheid te geven. Het gebruik van epoxy resin kan een 3D illusie geven.
In haar werken verteld ze het een en ander. Al legt zij deze liever niet uit maar wilt liever dat de kijker zelf interpreteert wat hij/zij kan of wil zien. Just Funda's werken is niet om te overtuigen maar wel laten inwerken op het onderbewuste. Een innerlijke dialoog met zichzelf aangaan. Kritisch denken en bevragen.
Just Funda heeft de persoonlijke overtuiging dat veel van haar werken eerder van boven naar beneden komt. Met andere woorden: iets wat hoger is dan zijzelf zorgt voor wat zij creëert. Ook laat zij zich inspireren hoe de huidige tijd zich beweegt.

Bekijk hier de website van Just Funda. De expositie is te zien van donderdag 29 augustus tot en met zaterdag 28 september in de centrale Foyer van het Portiersgebouw. 

Bekijk ook