nieuws

Scoor je tickets voor nieuwe VroegZat lees meer

60
Zaal open: 19:30
DRU Industriepark
Aanvang: 20:00
Genre: 15 jaar dru

Fe(e)stabend op het DRU Industriepark: Een Avond vol Muziek en Gezelligheid! 
Op woensdag 18 september vindt er een bijzondere avond plaats op het DRU Industriepark: de Fe(e)stabend! In de sfeervolle setting van een echte Spiegeltent, kunnen bezoekers genieten van een avond vol muziek van zowel Nederlandse als Duitstalige artiesten. Grand café Het Schaftlokaal zorgt voor heerlijke drankjes en borrelhapjes, waarmee de feestvreugde compleet is. 

Deze avond zijn er zitplaatsen in de Spiegeltent.

Programma: 

  • 19:30 uur - Inloop 
  • 20:00 uur - Start programma 
  • 22:00 uur - Einde evenement 
     

Voor een jubileumprijs van slechts €15,- ontvangen bezoekers niet alleen toegang tot dit muzikale spektakel, maar ook een gratis biertje bij binnenkomst om direct in de sfeer te komen. Naast het optreden van de artiesten zijn er Duitse en Nederlandse borrelhapjes te koop, evenals reguliere dranken van grand café Het Schaftlokaal. 

Line-up: De avond wordt opgeluisterd door vier fantastische acts, met tussendoor een pauze voor een moment van ontspanning en gezelligheid. 

  • Frans Baggerman – Een accordeonist met een enorme passie voor muziek. Zijn optredens zijn altijd een muzikaal feestje, vol kippenvelmomenten. 
  • Sanny – Die Stimme der Berge – De Duitse schlagerzanger met een unieke stem die garant staat voor onvergetelijke momenten. Sanny is een bekende naam in de volksmuziekwereld en zorgt voor een fantastische sfeer. 
  • Dubbel Solo – Meriam Bruggink en Willem Jansen vormen samen dit allround duo dat garant staat voor dubbel plezier. Hun repertoire is breed, van smartlappen tot ballads, en zowel in het Nederlands, Duits als Engels. 
  • Michel Wolsink – Deze rasartiest uit de Achterhoek heeft met zijn veelzijdige repertoire een trouwe schare fans in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Michel weet zijn publiek te raken en mee te nemen met zijn enthousiasme. 

Kom en geniet van een gemüdelijke avond!

KOOP TICKETS

Bekijk ook